Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2011

Hunter X Hunter Comes Back!

Heyho guys, maybe this is kinda inappropriate for me to post something like this in the middle of doing my assignment, haha. But I have this calling, haha!

So here's the trailer, guys. For you who's longing for them for quite a long time (it's almost 10 years since their last appearance in 2011), it's the time to celebrate their comeback! :D It will be aired on October 2th in NihonTV. But there's one bad news here, actually this is a remake series, so don't expect to get a brand-new storyline from the chimera ant series. Pretty sad, huh?

Targets! Targets!

Assalamualaikum wr. wb.
Halo teman! :)
Hari ini gue ga kuliah loh :D Yes, thursday is officially my holiday this semester! Hahahaha :D Eh gue seneng banget loh, karena jarang-jarang dalam satu minggu ada hari yang bener-bener libur, free of lecture and free of tutorial ;)
Walaupun nampaknya teteeeup aja kadang ada hal yang mengharuskan gue ke kampus, contohnya, sebenernya besok gue ada rapat PremIIIere dan ada BPM Bersih tapi supermales haha, gue memutuskan untuk stay di rumah aja buat ngerjain beberapa hal dan belajar mikro (asik) :P
So, hari ini gue free untuk bisa ngenet sampai malem, hahaha. Btw, sebenernya gue mau curhat dikit nih, belakangan ini my life is full of television! :( Duh, parahnyaa, tiap hari kerjanya mantengin America's Next Top Model, Glee, Hell's Kitchen, and so on. Intinya, Star World has given colours to my black and white deh haha (Star World-freak). Tapi beneraan, duh jadi sedih deh soalnya agak bingung gue mesti ngapain (semacam gabut dan ga ada kerjaan g…